LAPED

/LAPED
LAPED2018-11-11T10:24:36+00:00

LAPED je italijanska kompanija, međunarodni lider u proizvodnji poluproizvoda na bazi šećera(fondana). Naši proizvodi su idealni za profesionalne (konditorske i slatkovodne radionice, industriju i laboratorije) (profesionalna linija “Platinum”) i kućna upotreba (maloprodajna linija “Gold”).

Svi LAPED proizvodi su proizvedeni u tri fabrike, koji se nalaze u prekrasnom prirodnom okruženju Euganean brda, a svaka faza proizvodnje pažljivo se prati kako bi se obezbijedio dosledan kvalitet. Koristimo odabrane, visokokvalitetne sirovine i linije proizvodnih linija kako bismo garantovali maksimalan kvalitet naših proizvoda.

LAPED zna da su najvažnija sredstva bilo koje kompanije njeni klijenti i zbog toga smo u velikoj mjeri u potpunosti zadovoljili sve svoje potrebe širokim asortimanom proizvoda, garantovano visokim kvalitetom i podrškom specijalizovanog tehničkog osoblja.

Naše vodeće istraživanje i razvoj je naš ključni alat u razvoju novih i često visoko inovativnih proizvoda poput naše “Light” linije.