Oprema za poslastičarstvo

/Oprema za poslastičarstvo
Oprema za poslastičarstvo2018-12-17T18:07:40+00:00

Uključen 1946. godine, Carpigiani se brzo uspostavio kao lider na tržištu u proizvodnji mašina za gurmanski gelato, poznatiji kao sladoled u italijanskom stilu. Kako se kultura italijanskog sladoleda širila širom svijeta tokom 1960-ih i 1970-ih, Carpigiani je počeo da se brzo širi po cijelom svijetu, otvara svoje prve poslovnice u inostranstvu i razvija prodajnu mrežu ekskluzivnih distributera koji su garantovali široku distribuciju i kontinuiranu, brzu podrška za krajnje korisnike.

Saznajte više

“Orion ima za cilj da ponudi stručnjacima sladoleda i peciva za vitrine koji su izraz estetskog i tehnološkog učinka.”
Tim inženjera koji su angažovani u istraživanju i razvoju proizvoda brenda Orion, svakog dana radi na inovativnim rješenjima za svoje kupce, nakon staze promjena, ali sa istom strastšću koja je trajala više od trideset godina. Od prvih ormana za sladoled sagrađene 1980. do današnje industrijske stvarnosti, Orion dizajnira i proizvodi hladnjače i predmete za barske namirnice već više od tri decenije

Saznajte više

Od 1995. godine Techfrost proizvodi hladnjake za blastove, specijalizirajući se za kompaktnije, manje modele koji mogu da dosegnu temperature, samo bi mogle doći do većih jedinica. Popularno u aplikacijama peciva, gelata, gastronomije, pekarskih proizvoda i sladoleda, čilera za pištolje Techfrost i zamrzivača za prašinu nude profesionalne kvalitete i kvalitetne performanse. Hlađenje i zamrzavanje eksplozije zauzima prirodnu svežinu, boju i ukus hrane i zapečaće je za sluzenje. Proizvodi kompanije Techfrost nude prednosti hlađenja i zamrzavanja eksplozije u maloj liniji dovoljnoj za čvrste prostore u kuhinji.

Saznajte više