TECHFROST

/TECHFROST
TECHFROST2018-11-11T20:25:07+00:00

Od 1995. godine Techfrost proizvodi hladnjake za blastove, specijalizirajući se za kompaktnije, manje modele koji mogu da dosegnu temperature, samo bi mogle doći do većih jedinica. Popularno u aplikacijama peciva, gelata, gastronomije, pekarskih proizvoda i sladoleda, čilera za pištolje Techfrost i zamrzivača za prašinu nude profesionalne kvalitete i kvalitetne performanse. Hlađenje i zamrzavanje eksplozije zauzima prirodnu svežinu, boju i ukus hrane i zapečaće je za sluzenje. Proizvodi kompanije Techfrost nude prednosti hlađenja i zamrzavanja eksplozije u maloj liniji dovoljnoj za čvrste prostore u kuhinji.

Već godinama, Techfrost ekspanzioni hladnjaci i zamrzivači eksplozije povećali su vrednost i poboljšali proizvodnju zanatskih deserta kao što su sladoled, gelato i sladoled kolači. Čelični hladnjaci Techfrost-a omogućavaju brze hlađenje, koji brzo hvata hranu ultra brzim i čuvaju prirodni ukus i ukus.

Kompaktni zamrzivači kompanije Techfrost takođe nude brojne prednosti u zaštiti zdravlja i hrane. Brzo zamrzavanje proizvoda Techfrost pomaže u održavanju hemijske strukture svježe kuvanih namirnica i osigurava da je proizvod za hranu siguran za jelo. Techfrost blast hladnjak i zamrzivači u obliku eksploziva imaju indirektni ventilacioni sistem kako bi se sprečila dehidracija hrane i sprečila rast bakterija.

Pored hladnog deserta i kuvane hrane, Techfrost proizvodi za zamrzavanje blende su takođe idealni za proizvodnju hleba i rad sa testa. Hlebno tijesto, uključujući sirovo, delimično kuvano i zakrčeno tijesto, održava se sigurno u hladnjaku / zamrzivaču Techfrost. Techfrost hladnjače i zamrzivači su takođe odlični za čuvanje svježeg pečenog hleba za pečat u svežini.

Mission Restaurant Suppli je vodeća kompanija za snabdevanje i snabdevanje u prehrambenoj industriji. Od 1988. godine, MissionRS.com nastavlja da vam pruža kvalitetne proizvode od pouzdanih proizvođača za vaš restoran, bar, pekaru, ugostiteljsku delatnost ili komercijalnu kuhinju. Kako vam možemo pomoći da uspijete? Postanite dio našeg tima danas.